Dolar 32,2005
%0
Euro 35,0008
%-0.02
Altın 2.515,030
%0.57
Bist-100 10.716,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Gökhan Yüksel’den kalpleri ısıtan mesaj! Her gün 3 bin Kartallıya...

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayı boyunca Kartal’da gönül sofraları kuracaklarını ve gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını söyledi.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.03.2024 - 20:10

Kartal Belediyesi’ne ait aşevi Ramazan ayı boynunca tam mesai yapacak. Her gün 3 bin Kartallıya iftar verecek olan Kartal Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini de unutmadı.

GÖKHAN YÜKSEL: “GÜNLÜK 3 BİN KOMŞUMUZLA LOKMAMIZI PAYLAŞMIŞ OLACAĞIZ”

Günlük 3 bin Kartallıya iftar vereceklerini söyleyen Başkan Yüksel, “Sevgili komşularım! Kartal Belediyesi’nin aşevindeyiz. Çalışma arkadaşlarımız Ramazan hazırlığını devam ettiriyorlar. Bütün komşularımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazanın bolluğu, bereketi ve hoşgörüsü hepimizin üzerine olsun. Başta Koşuyolu Devlet Hastanesi ile Lütfi Kırdar Devlet Hastanesi’nin bahçesi olmak üzere sabit noktamız olacak. Hem iftar noktamız hem sahur noktamız olacak orada. Aynı zamanda havanın iyi olduğu günlerde farklı mahallelerimizde sokak iftarlarımızla da buluşmuş olacağız. Kartal Merkez’de de etkinlik çadırımızın olduğu yerde de ara ara iftarlarımız olacak. Günlük 3 bin komşumuzla lokmamızı paylaşmış olacağız” dedi.

“GIDA KOLİLERİMİZİ İHTİYAÇ SAHİBİ KOMŞULARIMIZLA PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İhtiyaç sahiplerini de unutmayan Yüksel, “Gıda kolilerimizi ihtiyaç sahibi komşularımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle ihtiyaç sahibi komşularımız sessiz sedasız 444 4 578 nolu telefon numaramızı arayarak ihtiyaçlarını bildirirlerse biz de sessiz sedasız onlara bunları teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.