Dolar 32,2329
%0.1
Euro 35,0746
%0.19
Altın 2.526,670
%1.04
Bist-100 10.741,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İsmet Yıldırım’dan Ümraniyeli çocuklara dev hizmet!

Başkan İsmet Yıldırım’dan Ümraniyeli çocuklara dev hizmet!

Çocukların spor yapmasını sağlamak ve daha modern spor sahalarından hizmet almasını sağlamak için Ümraniye Belediyesi ilçeye 92 adet spor sahası kazandırdı. 

  • İstanbul Gündemi
  • 11.03.2024 - 13:12

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 92 adet spor sahasının açılışını gerçekleştirdi.

“ÖMRÜNÜ; MİLLETE ADAMIŞ BİR DÜNYA LİDERİMİZ VAR”

Açılışta konuşan Başkan İsmet Yıldırım, “İlçemizin hemen hemen her mahallerine kazandırdığımız basketbol, futbol, voleybol ve tenis sahalarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. İstanbul’umuz ve Ümraniye’miz seçime gidiyor. Yani yerel yönetimler seçimi olacak. 31 Mart akşamında da inşallah neticelenecek. AK Parti Belediyeciliği 1994’ten beri devam ediyor. Yaşları müsait olanlar bilir. İstanbul’umuza en büyük hizmetleri 4,5 sene gibi bir zaman diliminde Cumhurbaşkanımız yaptı ve milletimiz de 22 senedir onu bağrına bastı. Ömrünü millete adamış bir dünya liderimiz var.  Maalesef 2019’da İstanbul’un başına geçen arkadaşımız İstanbul’a pek uğramadı. İstanbul’un meseleleri ile pek ilgilenmedi. 4,5 senede İstanbul, hakettiği hizmetten uzak kaldı. İnşallah 31 Mart’ta İstanbul’u muradına kavuşturursak İstanbul’da hak ettiği hizmeti bulur” dedi.

“YARALAR SARILMAYA BAŞLANDI”

2019’dan bu yana Ümraniye’de güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını söyleyerek konuşmasını sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, “Türkiye’de musibetler eksik olmadı. Özellikle asrın felaketi ile ülkemiz büyük badireler atlattı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaralar sarılmaya başlandı” ifadelerini kullandı. Başkan Yıldırım daha sonra İstanbul’da da deprem olduğu zaman kaybın olmaması için vatandaşlara yarısı sizden, yarısı bizden kampanyasına destek vermeleri çağrısında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.