Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yusuf Tekin açıkladı! Ara tatil kalkıyor mu?

Bakan Yusuf Tekin açıkladı! Ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullardaki ara tatillere yönelik yeni düzenleme yapılabileceğini açıkladı. Bakan Tekin "Ara tatil kalkıyor mu?" sorusuna da yanıt verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 11.10.2023 - 13:03

Milli Eğitim Bakanı Tekin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Yüz binlerce öğrencinin merakla yanıtını beklediği "Ara tatil kalkıyor mu?" sorusu da cevabını buldu.

“TALEP GELİRSE BAKARIZ”

Ara tatillerin kaldırılmasıyla ilgili bir durumun söz konusu olmadığını belirten Tekin, "Velilerden, öğrencilerden, öğretmenlerden öyle bir talep gelirse bakarız. Bu yılkini gördükten sonra değerlendirme yaparız" dedi.

“BU YIL ARA TATİLDEN SONRA RAPOR OLUŞTURULUR”

Milli Eğitim Bakanlığı'nda her Genel Müdürlüğün bünyesinde bir tane İzleme Değerlendirme Daire Başkanlığı olduğunu söyleyen Tekin, "Yapılan her şey, attığımız her adım o daire başkanlığı tarafından izleniyor. Bu yıl ara tatilden sonra rapor oluşturulur. Bakarız, öğrenciler, veliler, öğretmenler mutlu ise biz de devam edeceğiz. Eleştiri, eğitim süreciyle ilgili bir problem varsa ona göre çözüm alınabilir. Benim kişisel kanaatim Türkiye çapında değil, bölgesel olarak uygulanabilir. Şu an gündemimizde bu ara tatillerle ilgili herhangi bir şey yok" diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.