Dolar 32,2269
%0.08
Euro 35,0635
%0.16
Altın 2.503,620
%0.12
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Göktaş duyurdu! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı

Bakan Göktaş duyurdu! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını açıkladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 10.02.2024 - 13:57

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nda bu ayki tutarla birlikte toplam 68,3 milyar TL destek ödemesine ulaşıldığını açıkladı. Bu ayki ödemeler de hesaplara yatmaya başladı.

"O HANELER DE PROGRAMA DAHİL EDİLDİ"

Düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra herhangi bir dezavantajı olmaması nedeniyle düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de yalnızca gelir kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programı’na dâhil ettiklerini ifade eden Bakan Göktaş, “Bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programların etkinliğini artırıyoruz ve sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.