Dolar 32,1987
%-0.01
Euro 35,0394
%0.09
Altın 2.520,980
%0.81
Bist-100 10.738,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Avrupa Şampiyonası’nda Ümraniye’ye 4 madalya birden!

Avrupa Şampiyonası’nda Ümraniye’ye 4 madalya birden!

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde şampiyon oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 25.12.2023 - 12:55

Bugüne kadar farklı dallarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli başarı elde eden Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 14-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve 600 sporcunun katıldığı Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası’nda dört önemli başarılar aldı.

DİĞER KATEGORİLERDE DE KÜRSÜYE ÇIKTI

Ömer Ege Budur, Yıldızlar Tiger Claw kategorisinde şampiyonluğu göğüslerken, Nandao kategorisinde de üçüncülük elde etti. Yine kulüp sporcularından olan Zeynep Bayer ise büyükler Sun Style Taichi ve Chen Still Fan kategorilerinde üçüncü oldu.

BAŞKAN YILDIRIM ŞAMPİYONLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Wushu Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluk ve üçüncülük madalyalarını kazanan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak teşekkür etti. “Sporcuların gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu” söyleyerek söze başlayan Başkan Yıldırım, “Sporcularımıza gerek tesis noktasında, gerekse malzeme noktasında her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu desteklerin meyvelerini de sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Sporcularımız aldığı derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.