Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahmet Poyraz’dan Çekmeköylülere mesaj! ‘Konu Çekmeköy olduğunda taşın altına gövdemizi koyacağımızı bilmenizi isterim’

Ahmet Poyraz’dan Çekmeköylülere mesaj! ‘Konu Çekmeköy olduğunda taşın altına gövdemizi koyacağımızı bilmenizi isterim’

31 Mart yerel seçimlerini CHP’li aday Orhan Çerkez’e kaybeden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Kardeşiniz olarak Çekmeköy’de yine sizlerle olacak, söz konusu Çekmeköy olduğunda taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımızı bilmenizi isterim” mesajını paylaştı.

  • İstanbul Gündemi
  • 02.04.2024 - 18:04

Sosyal medyadan yayınladığı mesajında seçimi kazanan Orhan Çerkez’i de tebrik etmeyi ihmal etmeyen Ahmet Poyraz, “Sizlerin iradesiyle Çekmeköy’de artık yeni bir dönem başlıyor. Çekmeköy Belediye Başkanı olarak seçilen Orhan Çerkez’i ve meclis üyelerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ORHAN ÇERKEZ’İ VE MECLİS ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Çekmeköy için çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Poyraz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli Çekmeköylü hemşehrilerim; Taşdelen, Alemdağ, Ömerli ve Çekmeköy beldelerinin birleşmesiyle oluşan Çekmeköy’ümüzün 2009 yılında yapılan ilk seçimlerinde sizlerin teveccühü ve takdiriyle kurucu belediye başkanı olarak göreve başladım. 2014 ve 2019 seçimlerinde de yine sizlerin takdirleriyle belediye başkanlığı görevini üstlendim. Büyük Çekmeköy Ailem, 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Sizlerin iradesiyle Çekmeköy’de artık yeni bir dönem başlıyor. Çekmeköy Belediye Başkanı olarak seçilen Orhan Çerkez’i ve meclis üyelerini tebrik ediyorum. 15 yıl boyunca bu şehrin her sokağında her caddesinde derdinizle dertlenen bir kardeşiniz olarak Çekmeköy’de yine sizlerle olacak, söz konusu Çekmeköy olduğunda taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımızı bilmenizi isterim.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.