Dolar 32,3794
%-0.13
Euro 34,7398
%-0.18
Altın 2.407,260
%-1.14
Bist-100 10.090,00
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Zeytinburnu’nun hafızası gazeteci Mehmet Alpay son yolculuğuna uğurlandı

  • İstanbul Gündemi
  • 26.11.2021 - 20:14

1953 yılında henüz 6 yaşındayken İstanbul Zeytinburnu’na yerleşen ve 48 yıldır aralıksız gazetecilik mesleğini sürdüren Mehmet Alpay Doğru, Covit 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Covit - 19 teşhisi ile Yedikule Göğüs Hastanesi‘ne kaldırılan ve durumu ağırlaşınca Taksim İlk Yardım Araştırma Hastanesine sevk edilen Gazeteci Mehmet Alpay Doğru’nun entübe olduğu ve nefes almakta zorlandığı, akşam saatlerinde de (24 Kasım) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

25 Kasım Perşembe Günü (bu gün) Zeytinburnu Merkezefendi Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığı’na defedilen Mehmet Alpay Doğru’nun eşinin de Covit - 19 nedeniyle hastanede yattığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kalabalık bir cami cemaati ile son yolculuğuna uğurlanan Gazeteci Mehmet Alpay Doğru’nun, cenaze törenine Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti başta olmak üzere, tüm ilçe protokolü katıldı.

Özellikle eğitim camiasında yaptığı çalışmalarla bilinen Doğru’nun, ‘Öğretmenler Günü’ne denk gelen 24 Kasım’da vefat etmesi, Zeytinburnu camiasında büyük üzüntü yarattı.

İstanbul Gündemi Gazetesi olarak merhum büyüğümüz Mehmet Alpay Doğru’ya Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı dileriz….

Selvi Sarıtaç / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.