Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

TDP İL BAŞKANLIĞI’NDAN CANAN KAFTANCIOĞLU’NA ZİYARET

  • İstanbul Gündemi
  • 23.03.2021 - 11:32

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından İstanbul İl Başkanı olarak atanan Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bugün de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret eden Polat, Atatürk temalı bir hediye taktim ederek: ‘İnançlara saygılı laikliği yaşatan ve üretimi destekleyen bir partiyiz.’ diyerek misafirperverlikleri için Kaftancıoğlu’na teşekkür etti.

Ziyarete, TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat’ın yanı sıra TDP Kadın İl Yöneticileri ve Kadın Kolu Başkanı temsil heyeti katıldı.  Sohbet havasında geçen görüşmede TDP’nin parti vizyonunu anlatan Polat, “TDP olarak biz evrensel Hukuk İlkelerine uyan ve bunu daima çalışmalarına da yansıtan bir partiyiz.” diyerek konuşmasına başladı: 

‘PARTİMİZ EN ÖNCE KADINI TEMSİL EDER’

Temsil ve protokol ziyaretlerini kadın yöneticileri ile yaptıklarını ifade eden TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat şöyle konuştu: “Türkiye Değişim Partisi bir kadın hareketidir. Temsil ve protokolde Partimizi en önce kadınlarımız temsil eder.” diyerek verdiği Atatürk temalı hediye için de Türkiye Değişim Partisi, misyonunu Atatürk ve kurucu anlayıştan aldığını ifade etti. Polat: “ Türkiye Değişim Partisi; Atatürk ilkelerini savunan, cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, Evrensel Hukuk Kuralları’na uyan, inançlara saygılı laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen Demokratik Kitle Partisi’yiz.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.