Dolar 32,1980
%0.06
Euro 34,9764
%-0.04
Altın 2.515,750
%0.21
Bist-100 10.932,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sevim Yalınkılıç; ‘Belediyelerimiz Halkımızın Huzuru İçin Çalışmaktadırlar’

  • İstanbul Gündemi
  • 18.11.2021 - 13:25

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabı üzerinden Sarıyerli vatandaşlara seslenen Başkan Yalınkılıç, ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılara değinerek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

‘SARIYER’E YAKIŞAN SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ANLAYIŞINI BÜTÜN KADROLARIMIZDA SÜRDÜRÜYORUZ’

 “Ülkenin ekonomik sıkıntılar içinde boğuştuğu, her gün artarak değiştiği, alım gücünün git gide azaldığı, döviz kurlarının durdurulamaz bir hızla arttığı ve maalesef vatandaşların geçinemiyoruz feryatlarının yükseldiği günleri yaşıyoruz. Uzun yıllardan beri ötekileştirme siyasetine karşın toplumsal barış adına mücadele veren Sayın Genel Başkanımızın bu duruşu doğrultusunda Sarıyer’e yakışan; sevgi, huzur ve hoşgörü anlayışını bütün kadrolarımızda sürdürmeye devam ediyoruz. Ancak bu anlayışı zedeleyecek siyasi nezaket anlayışına uymayan söylemleri de Sarıyer halkı adına doğru bulmadığımız da belirtmek istiyorum”

‘BU BAŞARI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HER ALANDA GÖSTEREN SARIYER BELEDİYEMİZİN BAŞARISIDIR’

Sosyal belediyecilik anlayışını yaptığı her icraatte gösteren CHP belediyeleri halkla birlikte çalışmaya devam etmekte olduğunun altını çizen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç; “Kaldı ki Sarıyer’i ve İstanbul’u aynı hassasiyetle yöneten belediye başkanlarımız ve kadroları, çocuklarımızın geleceği, halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmaktadırlar. Bunu bu hafta Ayazağa mahallemize gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyareti sonrası vatandaşlarımızın şu kelimeleri; ‘Halk için halkla beraber siyasi kaygı yaşamadan çalıştığımızın da belirtisidir” şeklinde anlattığı bu cümleyle vatandaşlarımız; ‘İlk defa bir belediye başkanı bizden oy istemeye değil, yapacakları hizmeti yerinde görmeye geldi’ diyorlardı. İşte bu 3 dönemdir Sarıyer için halka dokunan hizmetleri ile sosyal belediyecilik anlayışını her alanda gösteren Sarıyer Belediye Başkanımıza ve ayrıca bu dönem aynı anlayış ile kimseyi ayırmayarak İstanbul’un her yerine hizmeti götüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın başarısıdır. Ben buradan siyasi hesap gütmeden Sarıyer’e hizmet eden herkese ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tuğçe HUY - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.