Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Sarıyerli mağdur aileler yeni evlerine kavuştu

  • İstanbul Gündemi
  • 16.10.2021 - 20:39

Yaklaşık 2 yıl önce kolonları patladığı için boşaltılan 36 daireli 9 katlı Çavuş Apartmanı geçtiğimiz Haziran ayında ise gece saatlerinde tamamen çökmüştü.

Mağdur ailelerin başvurduğu AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile istişareleri ve çalışmaları sonucunda Bahçeköylü ailelerin mağduriyetinin giderilmesi konusunda önemli bir adım atıldı.

Mağdur aileler, TOKİ‘nin Başakşehir‘de yaptığı lüks konutlarda uygun imkanlarla ev sahibi oldu. Mağdur vatandaşların her zaman destekçisi olacağını söyleyen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, ‘‘Kıymetli Sarıyerli kardeşlerim, sizin derdiniz bizim derdimizdir, biz bu şuurla hareket ettik, bugün bu mutlulukla buradayız. Bahçeköy‘de yıkılan 9 katlı binanın sakinleriyle birlikte TOKİ Genel Müdürlüğü‘nde çekilen kura ile evlerimiz sahiplerini bulmuş oldu. Sarıyerli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğuna yürekten inanıyor ve hayırlı olmasını Cenab-ı Allah‘tan diliyorum. 2 yıl boyunca Sarıyer Belediyesi‘nden randevu bile alamayan Çavuş Apartmanı sakinleri AK Parti ilçe başkanlığımıza müracaat edip sorunlarını anlattılar. Biz mağdurların yanında yer aldık. Bugün de girişimlerimiz sayesinde bütün mağdur vatandaşlarımız 3-1 daire sahibi oldu. Kura sonucu daire sahibi olan bütün vatandaşlarımızın huzur içinde oturmalarını Allah‘tan niyaz ediyorum' ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.