Dolar 32,2427
%0.25
Euro 35,1469
%0.16
Altın 2.464,070
%-0.15
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

SAR-PARS-DER 1 YAŞINDA

  • İstanbul Gündemi
  • 17.11.2020 - 10:22

Türk askeri kültüründe önemli bir yere sahip olan 57’nci Komando Taburu çatısı altında vatani görevini yaparken burada pekişen dostlukları daha da ileriye götürmek amacıyla 2019 yılında kurulan Sarıkamış Parsları Derneği, birinci yaşını kutluyor.

 

Dernek Başkanı Kemal Pursah, kuruluşundan bugüne kadar aynı heyecanı ve gururu yaşadıklarını belirterek, sosyal medya üzerinden bir kutlama mesajı yayınladı. Pursah, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Ülkemizin, milletimizin güvenliği ve bekası için mücadele ederken, şehadet şerbetini içen tüm aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, onurumuz Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Mensubu olmaktan gurur ve onur duyduğum,

57’nci Komando Taburu‘nda görev yapmış, kıymetli komutanlarımız ve silah arkadaşlarımızın çok sıkı bağlarla örülmüş dostluklarının sıcaklığı ile yıllar önce temelleri atılmış olan derneğimiz, 15 Temmuz 2019’da dernek olabilmek için ilk resmi yazışmalarını yapmıştı.

19 Temmuz 2019 tarihinde ise tüm işlemler tamamlanmış olmasına rağmen ancak 16 Kasım 2019 tarihinde açılışı, genel kurulun yapılması, geçici başkan ve yönetim kurulunun seçilmesi, geniş bir katılımla yapılmıştı.

Kuruluşundan bugünlere gelmesinde emeği geçen, başta yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere siz değerli üyelerimize, bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren tüm komutanlarımıza, canı gönülden teşekkür ederiz.

Geçen bir yıl içinde, organ değişikliği, lokasyon değişikliği ile merkezi Ümraniye- Dudullu olmuştur.

Tüm resmi işlemlerimiz tamamlanmış, üye sayımız şu an itibarı ile 114 olmuştur.

2021 yılı ile beraber üye sayımızın artacağına, sağlık şartlarının el verdiği ölçüde organizasyonları gerçekleştirmeye, birlik ve beraberliği ön plana çıkararak, dayanışmaya, üye olan Parslarımızla yardımlaşmaya odakladık.

Sosyal medyada her alanda olabilmeye, derneğimizi, ülkemize hatta tüm dünyaya adını duyurabilmek için yönetim kurulu olarak çalışmalarımız devam etmektedir.

Birlik ve beraberliğimizi korumak, derneğimizin geleceğini güven altına alabilmek için;

Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da birlikten kuvvet doğar sözüyle hareket etmeliyiz.

Sevgi ve saygıyı elden bırakmadan iyiyi, güzeli paylaşarak daha nice güzel birliktelikler ve anıları beraber yaşamak dileği ile....

Sağlıklı günler dilerim.

'Birimiz hepimiz, hepimiz 57'

 

Saygılarımla.

Kemal PURSAH

Sarıkamış Parsları Yardımlaşma Derneği Başkanı”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.