Dolar 32,2005
%0
Euro 35,0008
%-0.02
Altın 2.515,030
%0.57
Bist-100 10.716,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Michele Morrone Hatay'ı unutmadı! Çocuklarla vakit geçirdi

  • İstanbul Gündemi
  • 19.03.2023 - 17:19

Netflix projeleriyle sık sık gündeme gelmeye devam eden Michel Morrone, Kahramanmaraş üssü gerçekleşen ve 11 ili yıkıma uğratan depremi unutmadı. Hatay'a giden ünlü oyuncu, çocuklarla vakit geçirerek onlarla vakit geçirdi.

ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI

6 Şubat'ta yaşanan büyük depremden en çok etkilenen illerden bir tanesi de Hatay'da oldu. Birçok sanatçı deprem bölgelerine giderken, bu isimlerden bir tanesi de Netflix'te yer alan ‘365 Gün’ projesiyle gündemden düşmeyen Michel Morrone oldu. Michel Morrone çocuklarla vakit geçirdi ve onlara hediyeler götürdü.

DEMET AKALIN'DAN PAYLAŞIM GECİKMEDİ!

Sosyal medyayı aktif kullanması ile tanınan Demet Akalın'ın sıradaki paylaşımı da depremzedeleri ziyarete giden Michel Morrone ile ilgili oldu. Akalın, “Bizimkiler de utanmadı kaçtı. Dünya starı Hatay'da” paylaşımı ile sosyal medyada çok konuşuldu.

 

MİCHEL MORRONE KİMDİR?

Michel Morrone, 3 Ekim 1990 tarihinde İtalya Bitonto'da dünyaya geldi. Oyunculuğun yanı sıra, müzisyenlik ve mankenlik de yapmaya devam eden Morrone; Polonya ve İtalyan filmlerinde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Netflix'te yer alan 365 gün projesi ile Türk halkının da yakından tanıdığı bir isim haline gelen Morrone, Türkiye'nin yaşadığı zor günlerde, çocukları yalnız bırakmadı.

Naz Aydemir - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.