Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter: ‘‘İsmail Arslan başkanımızın yanındayız’’

  • İstanbul Gündemi
  • 23.09.2021 - 20:59

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’i ilçe başkanlığı önünde Başkan Arslan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaret programına MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, il yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Ziyaret programında konuşan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş’a ‘hayırlı olsun’  ziyaretleri için teşekkür etti.

Daha sonra konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, ‘‘Geleceğe bakmakta fayda vardır. Bayrampaşa ilçemizin bugüne kadar elde ettiği ciddi avantajların üzerine koyarak Bayrampaşa ilçemiz yoluna devam edecektir. Pazar günü malumunuz istişare toplantımız var. Bütün dava arkadaşlarımızı bu toplantıya bekliyoruz.’’ dedi.

KARATAŞ: ‘‘ZAFERE ULAŞTIRACAK GAYRET VE AZMİ BAYRAMPAŞA GÖSTERECEK’’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hedeflerini, amaçlarını ve gayesini bilen şuurlu insanlarla birada bulunmaktan mutlu olduğunu kaydeden İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, ‘‘Türkiye’nin içinde bulunduğu şartların farkında olarak mücadelemizi daha da fazlalaştırarak gayret göstererek mücadeleyi zafere ulaştıracak gayret ve azmin daha fazla çalışarak ortaya konulacağına inanıyoruz. Zaten burada da o coşku ve heyecan var Türkiye’miz geleceğiyle ilgili katkıda bulunan bir yapı olur.’’ şeklinde konuştu.

YÖNTER: ‘‘BAYRAMPAŞA’DA ÖNEMLİ BİR KAZANIM ELDE EDİLMİŞTİR’’

Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Av. İsmail Arslan’a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ‘‘Yeni ilçe başkanı olarak Bayrampaşa’da sancağı devraldınız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Buradan Yaşar Kaba Teşkilatlardan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ile başlayan çok başarılı bir süreç var. Yaşar Kaba başkanımız ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle Genel Başkanımızın mesajlarını götürdü, vatandaşlarla temas kurdu. Düşüncelerimizi anlattı, aktardı, kucaklaştı ve Bayrampaşa’mızda büyük bir kazanım ve başarı elde etti. Kendisine bilhassa teşekkür ediyoruz. Şimdi aynı şekilde İl Başkanımız Birol Gür ile birlikte başarı ile yürütüyorlar. Bayrampaşa’da önemli bir kazanım elde edilmiştir. Önemli çalışmalar yapılmıştır Bayrampaşa’da yaşayan vatandaşlarımız gönlüne Milliyetçi Hareket Partisi girmiştir. Bundan sonra daha çok gönlüne gireceğiz ve Bayrampaşa’da hak ettiğimiz başarıya birlikte yakalayacağız. İsmail Arslan İbrahim Yeşil’den İbrahim Yeşil Yaşar Kaba’dan devraldıkları görevi onurlu bir şekilde davanın haysiyetine, davanın namusuna ilkelerine müzahir bir şekilde yürüttüler ve yürütmeye devam edecekler. Av. İsmail Arslan kardeşimizin, başkanımızın yanındayız, kendisini tebrik ediyoruz. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın’ın da kendisine selamları var, kendisini tebrik ediyor.’’ ifadelerini kullandı.

‘‘BAYRAMPAŞA’YI GENEL BAŞKANI’MIZ ÇOK SEVİYOR’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de selamlarını ileten Yönter şöyle devam etti: ‘‘Bayrampaşa’da bulunan arkadaşlarımıza Genel Başkanımız hassaten selam söyledi. Bayrampaşa’yı Genel Başkanı’mız çok seviyor. Pazar günü istişare toplantımız var, gerek iç politika gerekse dış politika, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhur İttifakı, mevcut sorunlar, gelecek ile beklentilerimizi kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Biz bugün sadece gönül ziyareti yapalım istedik.’’

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.