Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

MHP BAĞCILAR’DAN ÇEVRİMİÇİ MEKKE’NİN FETHİ ANMA PROGRAMI

  • İstanbul Gündemi
  • 02.01.2021 - 18:36

Başkanlığını Onur Yeşil’in yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, her yıl düzenlediği organizasyonu bu sene pandemi kısıtlamaları sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirdi. Mekke’nin Fethi münasebetiyle ilçe başkanlığında yapılan Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan Mevlid-i Şerif, sosyal medya hesaplarından canlı yayınla izleyiciler ile buluşturuldu. Bağcılar halkı yapılan canlı yayına büyük ilgi gösterdi.

MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, pandemi yüzünden bu şekilde bir anma programı tertip etmek zorunda olduklarını fakat halkın gösterdiği ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Kuran-ı Kerim tilavetinde vatan ve millet savunmasında bağımsızlığımızı bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, canını seve seve bu vatan için veren tüm aziz şehitlerimizi ve ayrıca cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’yi dualarla yad ettik.

Büyük mütefekkir Seyyid Ahmet Arvasi’yi vefatının yıl dönümünde rahmetle andık. Anma programımıza katılarak bizlere eşlik eden tüm halkımıza sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.