Dolar 32,2524
%0.03
Euro 34,7055
%0.09
Altın 2.402,320
%0.38
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ligde 2. yarının lideri Beşiktaş Konyaspor karşısında

Ligde 2. yarının lideri Beşiktaş Konyaspor karşısında

Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle birlikte ligin 2. bölümünde en çok puan toplayan takım olan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Arabam.com Konyaspor'u konuk edecek. Siyah beyazlılar, müsabakayı kazanması halinde ligi 2. sırada tamamlayacak.

  • İstanbul Gündemi
  • 07.06.2023 - 12:51

Süper Lig’de Şenol Güneş’le müthiş bir çıkış yakalayan, ikinci yarıda sadece tek yenilgi alan Beşiktaş sezonun son maçında Arabam.com Konyaspor’u konuk edecek. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

LİGİ OLDUĞU FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNDE TAMAMLAYACAK

Süper Lig'in geride kalan bölümünde 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Beşiktaş, son haftaya 77 puanla 3. sırada girdi. Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor'u yendiği takdirde, ligi ikili averajda üstün olduğu Fenerbahçe'nin önünde ikinci sırada tamamlayacak. Beşiktaş ile aynı puana sahip Fenerbahçe, Gaziantep FK'nin ligden çekilmesi nedeniyle son hafta hükmen galip ilan edilecek.

BEŞİKTAŞ’TA 6 EKSİK

Siyah-beyazlılarda Romain Saiss, Onur Bulut, Rachid Ghezzal, Nathan Redmond ve Alexandru Maxim'in sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş'ta Arthur Masuaku ise sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

6. SIRADA ALDIĞI TAKIMI 2. YAPTI

Alınan istikrarsız sonuçlar ve derbi performansı yetersiz olan Valerien Ismael'in geleceği gitgide yüksek bir sesle tartışılmaya başlanmıştı. Ve son olarak 47 yaşındaki Fransız hocanın Beşiktaş kariyerini sonuçlandıran netice Hatay'da geldi. Beşiktaş'ın başına geldiği günden bu yana takımıyla 19 maça çıkan Valerien Ismael: 8 galibiyet - 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. %42 galibiyet oranı yakalayabilen Ismael, 1.7 puan ortalaması tutturmuştu. Fransız hoca takımın başından ayrılırken Beşiktaş ligde 6. sırada yer alıyordu. Siyah beyazlılar tecrübeli teknik adam yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayıp 2022-23 sezonunun 2. bölümünde en çok puan toplayan takım olmayı başardı. Siyah beyazlı takım, ligin ikinci yarısında çıktığı 16 karşılaşmada sadece 1 kez kaybederken 2 beraberlik, 13 galibiyet aldığı bu seride 41 puan toplamayı başardı. Beşiktaş, bu performansıyla 15’er maç oynayan iki ezeli rakibi Galatasaray (37) ve Fenerbahçe’yi (36) geride bırakmayı başardı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.