Dolar 32,2780
%0
Euro 34,9619
%0.39
Altın 2.446,380
%0.89
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

KIZILAY BEŞİKTAŞ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

  • İstanbul Gündemi
  • 02.01.2021 - 10:33

2020 yılında tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan covid-19 pandemisinin yaraları Kızılay ile sarılıyor. İlk vakanın ortaya çıktığı günden bugüne kadar yaptığı yüzlerce yardım ve bağış kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşların ve karantinada olan hastaların imdadına koşan Kızılay Beşiktaş şubesi, yeni yılın ilk gününde tatil demedi, ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Türk Kızılay Beşiktaş Şubesi Kadın Kolları, Genç Kızılay ve gönüllüler güçlerini birleştirerek vatandaşlara meyve ve sebzelerden oluşan yardım paketleri dağıttı. Kapılarında Kızılay ekibini gören vatandaşlar, böylelikle yeni yıla mutlu ve yalnız olmadıklarını bilerek girdiler.

Türk Kızılay Beşiktaş Şube Başkanı Sıddık Doğan, yardım kampanyalarına devam edeceklerini belirtip, “Kadın Kollarımıza ve Genç Kızılay ekiplerimize bu çalışmadan ötürü çok teşekkür ediyorum. Gönüllülerimizin duyarlı yaklaşımları bizi motive ediyor. Kimseye yalnız olmadığını hissettirmek ve zor zamanlarda çalacakları bir kapı olduğunu bilmelerini arzu ediyoruz. Bağışçılarımızın desteği ve ekip arkadaşlarımızın çabası ile ihtiyacı olan herkese ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.