Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Kağıthane Kaymakam Koç’a veda etti

  • İstanbul Gündemi
  • 17.05.2022 - 11:07

Veda gecesi, 2020 yılından bu yana Kağıthane Kaymakamı olarak görev yapan Mustafa Koç için Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin‘in ev sahipliğinde Orman Bahçe‘de gerçekleşti. Programa; şehrin mülki amirleri, gaziler, iş, sanat ve spor camiasının ileri gelenleri ile basın mensupları katıldı.

Mustafa Koç: “Başarı asla tek kişilik değildir”

Programda konuşan Kaymakam Koç, “Başarı asla tek kişilik değildir. Bugünlere gelmemde desteklerini hep hissettiğim başta ailem ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız ile çok kıymetli hizmet ve hatırlarımız oldu. Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri daima güler yüzleri ile ağırlayan kıymetli Kağıthaneli vatandaşlarımıza da saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Mevlüt Öztekin: “Kaymakamımıza Niğde Valiliği görevinde başarılar diliyoruz”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Kağıthane‘ye verdiği hizmetler ve işbirliği için Kaymakam Koç‘a teşekkür ederken; ‘‘ Kağıthane‘nin kalkınması için hayata geçirilen projelerin inşasında ve koronavirüs sürecinde mücadele faaliyetlerinde örnek bir işbirliği sergiledik. Kağıthaneliler adına Sayın Kaymakamımıza Niğde Valiliği görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.