Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İYİ PARTİ SARIYER GENÇLİK KOLLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞTU

  • İstanbul Gündemi
  • 08.04.2020 - 18:31

İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Sarıyerli ihtiyaç sahiplerine koşmaya devam ediyor. İYİ Parti Sarıyer Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım kolileri Sarıyerli ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Hazırlanan yardım kolileri, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Emre Cem Harunoğlu, İlçe Başkan Adayı Taner Tayfur, İlçe Teşkilat Başkan Adayı Kubilay Yıldırım, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adayları, Gençlik Kolları Başkan Yardımları ve Kurucu İlçe Teşkilat Başkanı Rıdvan Bilgin önderliğinde Sarıyerli ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.

BAŞKAN HARUNOĞLU: ‘‘BİRLİK VE BERABERLİKLE BU GÜNLERİ DE ATLATACAĞIMIZA İNANIYORUZ’’

İYİ Parti Sarıyer Gençlik Kolları İlçe Başkanı Emre Cem Harunoğlu, ‘‘Koronavirüs salgınında zor günler geçiren Sarıyerli hemşehrilerimize elimizden geldiği kadar yardım etmeye bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlikle bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Koronavirüs tedbirlerimizi alarak sosyal mesafe kurallarına uyarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Emeği geçen partili gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Yardım kampanyamızın sponsorları olan İstanbul Milletvekilimiz sayın Ümit Beyaz ve Genel İdare Kurulu Üyemiz sayın Ersin Beyaz‘a teşekkür ederiz.’’ diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.