Dolar 32,2231
%0.14
Euro 34,9986
%0.03
Altın 2.500,960
%-0.38
Bist-100 10.740,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı! Cuma gününe kadar devam edecek

  • İstanbul Gündemi
  • 21.06.2021 - 13:07

Meteoroloji‘den gelen son tahminlere göre Marmara‘nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu‘nun batısı, Batı Karadeniz bölgeleri ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. İstanbul‘da ise yağışlar cuma gününe kadar devam edecek. Yetkililer, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi durumlara karşı uyarıda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü‘nün verilerine göre, bugün Türkiye‘nin kuzey, iç ve batı kesimlerinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara‘nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu‘nun batısı, Batı Karadeniz bölgeleri ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

DİĞER BÖLGELERDE HAVA AZ BULUTLU

Yağışların Batı Karadeniz Bölgesi‘nin batısı (Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın), Ankara ve Eskişehir çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren de İç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli), Batı Akdeniz bölgelerinin iç kesimleri (Burdur, Isparta, Antalya‘nın iç kesimleri), Muğla‘nın doğusunun iç kesimleri, Konya‘nın kuzey ve batı kesimleri, Bilecik çevreleri ile Bursa‘nın güney ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli görülmesi bekleniyor.

 İSTANBUL CUMA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞLI

Meteoroloji‘nin son yayınladığı raporuna göre ise İstanbul‘da da yağışlar devam edecek. Megakentin cuma gününe kadar yağışlı olması bekleniyor.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL GÜNDEMİ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.