Dolar 32,2318
%-0.04
Euro 34,8320
%0.45
Altın 2.430,950
%1.57
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSMAİL ERDEM: ‘SEN-BEN YOK, HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ’

  • İstanbul Gündemi
  • 22.01.2021 - 19:57

AK Parti Ataşehir, yeni başkanını seçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve AK Parti milletvekillerinin yanı sıra İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın da katıldığı 5. Olağan Kongre sonunda Mehmet Emin Özkaya, Başkanlık görevini daha önce AK Parti’nin Ataşehir Belediye Başkan adayı olan İsmail Erdem’e devretti.

Kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunan yeni başkan İsmail Erdem, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar yaptığım her işte, aldığım her nefeste insana hizmet temel gayem oldu. Bu anlayışım, hayatım boyunca yolumu aydınlattı ve şükürler olsun ki, Rabbim bana, çeşitli görevler vesilesiyle insanımıza, milletimize ve ülkemize hizmet etmeyi nasip etti.

Hayat denen yolculuğu daha anlamlı hale getiren şey; hedeflerin, hayallerin, planların, projelerin her dem yenilenmesi, tazelenmesi. Tıpkı güneşin her sabah yeniden doğması gibi…Bu düşünceden hareketle, şimdi yeni bir heyecan, yeni bir bakışla huzurlarınızdayım.

Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN‘ın Takdiri ile 5. Olağan kongremizde AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Adayı olarak yeni dönemde görevlendirildim inandığımız yolda ilk günkü aşk ve heyecanla Ataşehirli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK HEDEFE VARACAĞIZ”

“AK Parti‘nin davası binlerce yıllık geçmişe sahiptir. AK Parti dünyayı güneş gibi aydınlatan yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına, hizmetkarlığına talip bir partidir. Ne mutluki bizlere böyle bir HAK davada yerimizi almışız. Bu ülkeye hizmet etmek hepimiz için büyük onurdur.

Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN‘ın ortaya koyduğu 2023/2053/2071 Hedeflerine ulaşmak için AK KADROLARIMIZ ile gece gündüz çalışarak hedefe varacağız inşallah.

Partimizin 18 yıllık iktidarı döneminde yapmış olduğumuz hizmetleri, önümüzdeki 2023 seçimlerinde taçlandırarak dahada ileriye taşıyacağız. Çünkü bizim düsturumuz HALKA HİZMET, HAKKA HİZMET anlayışıdır.

Almış olduğumuz sorumluluğun gereği olarak, Ataşehirli Hemşerilerimizle,Teşkilat kademelerindeki kardeşlerimizle 2023-2024 Seçimlerinde Ataşehiri  hakettİği  yere getireceğiz.

Ataşehir halkına hizmet etmek bizler için ayrıca bir mutluluktur.

'Ben, Sen yok; Hep birlikte olacağız'

Bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli Ataşehir‘li Hemşerilerimize Sağlıklı,huzurlu,mutlu günler diler; Sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.