Dolar 32,2854
%0.03
Euro 35,0382
%-0.13
Altın 2.479,760
%0.55
Bist-100 10.549,00
%2.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSMAİL ERDEM: ‘SAĞLIK ALANI HUKUKEN SATILAMAZ!’

  • İstanbul Gündemi
  • 03.04.2021 - 13:30

Geçtiğimiz günlerde yerel basın mensupları ile bir araya gelerek ilçenin sorunları üzerine tespit ve önerilerini sunan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı, Örnek Mahallesi’ndeki arazi satışını yine gündeme getirdi.

Mevzu bahis arazinin sağlık alanı olarak tahsis edildiğini ve hukuken satışının mümkün olmadığın belirten Başkan İsmail Erdem, Ataşehir Belediyesi’nden bu durum hakkında bir açıklama beklediklerini söyledi.

Ataşehir Belediyesi’nin ekonomik kriz içinden çıkış yolu aradığını belirten Erdem, Örnek Mahallesi’ndeki sağlık alanını satışa çıkartılmasına rağmen ihaleye giren firmanın olmadığını da sözlerine ekledi.

Daha önce konu ile ilgili olarak “Yaklaşık 22 milyon TL muhammen bedel ile sağlık alanı satışa çıktı. Hukuken satılabilir mi, satılamaz. Suç ve görevi kötüye kullanmaktır. Kamuya ayrılmış, kamu yararına okul, sağlık, spor, yeşil, belediye hizmet alanı, cami alanı, karakol alanı gibi imar planlarında donatı olarak tahsis edilen alanların hiçbirini ne Milli Emlak satabilir, ne de belediyeler satabilir. Burada kanuni hakları korumak hepimizin vazifesidir. Sağlık alanı satılamaz. Biz on yıl belediye başkanlığı yaptık, bir metrekare yeşil alan mı sattık!” açıklamasını yapan Başkan Erdem, sosyal medya hesabından bir görsel paylaşarak bu konudaki tepkisini dile getirdi.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.