Dolar 32,2757
%0
Euro 35,0127
%-0.21
Altın 2.475,810
%0.39
Bist-100 10.540,00
%2.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İSA MESİH ŞAHİN: ‘ÇİN ZÜLMÜNE DUR DEYİN!’

  • İstanbul Gündemi
  • 18.04.2021 - 16:53

Tuzla Yayla Mahallesi- Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Başkanı Gökhan Özkan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, yaptığı konuşmasında “Hükümetin Uygur Türkleri’ne ve orada baskı içinde yaşayan insanlara daha çok sahip çıkmasını beklerdik. Buradan bir kere daha Çin Halk Cumhuriyeti’ni İnsan Hakları Beyannemesini hiçe sayarak gerçekleştirdiği insanlık dışı eylemlerine son vermesini istiyoruz. Bizlerde hep birlikte buradaki imza kampanyasına desteklerimizi esirgemeden, Çin zulmüne dur diyelim” diyerek imza kampanyasına destek istedi. 

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “İl Başkanımız Sn. İsa Mesih Şahin başkanımızın katılımı ile Tuzla‘da Doğu Türkistan‘lı kardeşlerimizin uğradığı zulme karşı imza kampanyamızı gerçekleştirdik. Diğer siyasi parti ilçe başkanlarımıza ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.