Dolar 32,2127
%0.11
Euro 35,0297
%0.12
Altın 2.508,650
%-0.07
Bist-100 10.862,00
%1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

İhsan Önder Albayrak: ‘‘4’üncü kez sizleri kandırmalarına izin vermeyin’’

  • İstanbul Gündemi
  • 28.08.2021 - 14:06

‘İYİ’ler halkla içiçe’ sloganıyla başlatılan programa; İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı İhsan Önder Albayrak, İYİ Parti İBB Meclis Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İBB ve Tuzla Meclis Üyesi Akın Gürkan ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘VATANIN YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMAZSAK, ÇIKANLARIN YÖNETİMİNE MAHKÛM KALIRIZ’

İYİ Parti olarak kurulduğu günden beri halkın, esnafın ve ailelerin yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Albayrak, esnafın ve halkın sorunlarını yerinde incelediklerini, buradan alınan bilgileri doğrudan Ankara’da Meclis’e götüreceklerini söyleyerek bir konuşma gerçekleştirdi. Albayrak; “Bunu esnafın ve halkın arasında sürekli dolaşarak ispat etmeye gayret ediyoruz. Her birinizle tek tek el sıkışarak, sorunlarınızı tek tek dinleyerek bunları Ankara’ya taşıyarak gündeme alınmasını sağlıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’de bunu her Çarşamba grup toplantılarında gündeme getiriyor çözümleriyle birlikte. Sizlerden ricam İYİ Parti’yi her Çarşamba grup toplantısında takip edin, göreceksiniz ki bizler sizleriz. 4 sene önce ben henüz doktorum ve yeni siyasete atıldım. 4 sene evvel sizin gibiydim, vatanın kötü gidişini görerek bir karar aldım. Vatanın yönetimine bizler sahip çıkmazsak, sahip çıkanların yönettiği ülkeye mahkûm kalmak zorundayız. Dolayısıyla söz sahibi olmak üzere Akın başkanım olsun, İbrahim başkanımız olsun hepimiz bir yola çıktık ve her daim aranızdayız.

‘‘SİZLERİ ANINDA DİNLEDİK, ANINDA TEPKİ VERDİK VE ŞİMDİ BURADAYIZ’’

Üç gün önce komisyon başkanımız ve üyeleri bizleri ziyaret ettiler. Bizden talepte bulundalar ki bizler zaten sizlerle sıkı ilişki içindeyiz ama bir talep üzerine aynı gün bu randevuyu oluşturduk. Yani sizleri anında dinledik, anında tepki verdik ve bugün buradayız. Sizleri önemsiyoruz ancak sizi önemsememiz yetmez yetki sahibi olabilmemiz lazım. Yetki sahibi olabilmekte zamanı geldiğinde sizlerin elinden geçiyor. 3 seçimdir sizlere söz verip de sözlerini tutamayanların artık müddeti dolmuştur. Onların 4’üncü kez sizleri kandırmasına izin vermemeniz gerekiyor ve bu toplumun daha da birleşerek bir arada gerekirse il müdürlüğüne, gerekirse çevre bakanlığına yetkili çevre bakanlığından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çevrilmesine kitle olarak sebep olmanız lazım. Ne zaman bu yetki İBB’ye devredilir, işte o zaman iş bizde iş İbrahim başkanımızda biz verdiğimiz sözün arkasındayız” diye konuştu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.