Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhanet iddiasıyla gündeme gelen Bilal Hancı’dan açıklama geldi!

İhanet iddiasıyla gündeme gelen Bilal Hancı’dan açıklama geldi!

Youtuber Bilal Hancı, ismi öğrenilemeyen bir kadınla gece kulübünde samimi görüntülerinin boşandığı Esin Çepni tarafından yayınlamasına ilişkin açıklama yaptı.

  • İstanbul Gündemi
  • 01.11.2023 - 14:27

Youtuber ve şarkıcı Bilal Hancı ile sosyal medya fenomeni Esin Çepni, 2021 yılında dünyaevine girmişti.

BİLAL HANCI’NIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

“2 gündür böyle bir olayla eşim Esin ve sizleri meşgul ettiğim için çok üzgünüm. Yaklaşık 3 yıldır Esin'le birlikteliğimiz vardı bunun 1 yılı sevgili 2 yılı da evlilikle geçti. Geçen sene de bir sürece girmiştik ancak sevgi bağımız olduğunu düşünerek tekrar bir araya geldik. Barıştıktan sonra 14 aydır kesintisiz sorun yaşamadan bugünlere kadar geldik. Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararımızı verdi. Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Gerek Esin'e gerek ailesine gerekse sizlerin karşısına böyle çirkin bir görüntüyle çıkmak istemezdim. 3 yıldır hayatıma çok dikkat ettim ve eşime en ufak bir dedikodu dahi duyurmadan bir evlilik yürüttüm. Boşanma sebebimizi hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı bu yüzden ayrıldık. Esin de kararıma saygı duydu. Öncelikle Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarımdan ve Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım.”

NE OLMUŞTU?

İki yıl önce evlendiği, YouTube’da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı’nın bir gece kulübünde kadınla samimi görüntülerini Instagram hesabından yayınlayan Esin Çepni, konuk olduğu magazin programında gözyaşlarına boğulmuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.