Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İğne ile konsere çıkan Ebru Yaşar sahnenin tozunu attı

İğne ile konsere çıkan Ebru Yaşar sahnenin tozunu attı

Türkiye'nin en renkli kültür etkinliklerinden biri olan Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, Ebru Yaşar konseri ile sona erdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.08.2023 - 11:22

Festivalin final akşamında, sahneye çıkan ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın performansı ise sadece sesiyle değil, aynı zamanda yaşadığı grip enfeksiyonuna rağmen enerjisi ve coşkusuyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

SAHNEYE SERUM VE İĞNEYLE ÇIKTI

Yaşadığı grip sebebiyle sahneye serum alarak ve iğne vurularak çıkan sevilen sanatçı Ebru Yaşar, sahne coşkusu ve dayanılmaz enerjisi, konseri izlemeye gelen on binlerce Şileliyi coşturmaya fazlasıyla yetti.  Ebru Yaşar'ın sahnedeki performansı, sadece müziğe olan aşkını değil, aynı zamanda kararlılığını ve sahne sevgisini de yansıtıyordu. Sahneden coşkulu Şilelilere seslenen Yaşar, “Uzun zamandır Şile’ye gelmemiştim. Ne kadar değişmiş, güzelleşmiş. Doğasıyla, deniziyle Şile çok güzel. Tertemiz, yemyeşil bir ilçe. Çok şanslısınız” diye konuştu. Şile 1 hafta boyunca birbirinden değerli sanatçıların ve grupların şarkıları ile müziğe doyan Şileliler, festivalin son gününde Ebru Yaşar’ın muhteşem performansı ile şarkılara eşlik ederek, dans etti.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.