Dolar 32,2412
%-0.1
Euro 35,0722
%-0.04
Altın 2.495,000
%1.17
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Hüseyin Coşgun: ‘‘Siz Sarıyer’e yatırım yapın biz destekçiniz oluruz’’

  • İstanbul Gündemi
  • 08.07.2021 - 21:55

CHP Meclis Üyesi Mustafa Balcı, hükümetin almış olduğu ve tüm kamu kurumlarına iletilmiş olan tasarruf genelgesine eleştiride bulunmuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Coşgun, söz konusu tasarruf tedbirlerinin açıklamasını yaparak Sarıyer Belediyesi’nin bütçesi üzerinden Balcı’yı eleştirdi.

‘6 MİLYON BAKIM BÜTÇESİ AYIRMIŞSINIZ, KİME VERDİNİZ BU RANTI?’

Coşgun konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şimdi siz yereli temsilen konuşurken aslında Sarıyer Belediyesi’nden yani buradan bahsetmeniz gerekmektedir. Belediyeyle ilgili 13 milyon bütçemiz duruyor, orada bir sıkıntımız yok. 12 tane makam aracınız da duruyor, onları da kullanmaya devam edebilirsiniz. Şimdi bundan mı rahatsız oldunuz? 14 tane mi istiyorsunuz? Tamirci esnafına rant mı doğuyor diyorsunuz? Belediyenizin bu yıl 6 milyon araç bakım bütçesi var hani kime rant doğurdunuz siz? Kime verdiniz bu rantı? Ki bunu söyleyenler kiralık aracın dikiz aynası kırıldı diye kendi şoförünüzden parasını tahsis etmiş insanlarsınız. Bu aracın kaskosu yok muydu? 6 milyonda bakım bütçesine ayırmışsınız. Bu rant kime gitti? Bize bir dahaki meclis toplantısında teminle mi aldınız o bakımı neyle yaptınız faturaları getirin, firmalar kimmiş bakalım.

‘9 MİLYON 160 BİN LİRA KARŞILIĞINDA BASINA NE TANITTINIZ?’

Diğer yandan telefon diyorsunuz, iletişim diyorsunuz bu mecliste fatura gösterdik, yeni bir başkan yardımcısına 2 tane telefon almışsınız, bir tane alın diyoruz iki tane almayın. Belediyemizin 5.6 milyon bilgi işlem bütçesi var. Basın tanıtım gideriniz var 9 milyon 160 bin lira. Basına ne tanıtıyoruz biz, hangi marka projelerimiz var? Pandemi’nin olduğu bir yılda 9 milyon! Ayrıca yerel basın bu 9 milyondan ne kadar pay aldı? Hangi reklamı verdiniz, neyi tanıttınız? Yatırım yapmaktan bahsediyorsunuz ya, 530 milyon bütçeniz var inceleyin lütfen sadece bina ve yatırım maliyetine 10 milyon bütçe ayırmışsınız ve zaruri ihtiyacınız varsa gereksinim halleri dışında yani gereksinim ve ihtiyaç varsa yatırım yapmanın önünde herhangi bir engel yok. Yani demem o ki siz Sarıyer’e yatırım yapın biz destekçiniz oluruz”

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.