Dolar 32,2821
%0.12
Euro 34,7787
%-0.06
Altın 2.437,100
%0.19
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Halit Hızır:  Halkın Cumhurbaşkanı`nı 7 Haziran`da Devlet Başkanı yapacağız”

  • İstanbul Gündemi
  • 15.04.2015 - 18:35
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Kirazlıtepe Mahalle Teşkilat Danışma Meclisi Toplantısı, Boğaziçi Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
 
AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının büyük ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.
 
SKM Başkanı Sinan Arabacı ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız’ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır sözlerine
14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftasını kutlayarak başladı. Gelecek 100 yılın kararlarını verecek bir seçim yaklaştığını vurgulayan Hızır, “Biz ülke olarak, millet olarak çok güçlü olmak istiyorsak, 7 Haziran seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkmamız lazım” dedi. Karanlık güçlerin etrafımızdaki ülkelerin tarihlerini, birliklerini yok ettiğine de dikkat çeken Hızır, sözlerini şöyle tamamladı: “Karanlık güçler, karanlık yüzlerini gösteriyor. Etrafımızdaki ülkelerin üzerine büyük planlar yapıyor, tarihlerini, birliklerini yok ediyor. Ancak biz bunların oyunlarını da 7 Haziran’da bozacağız. Yıllarca milletimizin parası dağlara bomba olarak yağdı, çözüm süreci ile biz bunları aştık. Artık Yeni Anayasa bu ülkeye şarttır. Darbe Anayasası ülkemize göre değil. O yüzden bu seçimi başarılı bir şekilde atlatmamız lazım. Dünyanın gözü 7 Haziran seçimlerinde. Bizim seçilememe gibi bir kaygımız yok. Biz 7 Haziran günü bu milletin seçtiği ilk Cumhurbaşkanını inşallah 7 Haziran günü bu milletin ilk Devlet Başkanı yapacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.