Dolar 32,2066
%0.01
Euro 35,0486
%0.12
Altın 2.528,380
%1.11
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazeteci Fulya Öztürk tehdit edildiğini açıkladı!

Gazeteci Fulya Öztürk tehdit edildiğini açıkladı!

İsrail-Filistin arasındaki çatışmaları yerinde takip eden Fulya Öztürk, kendisine gelen bir telefonla şoke oldu. İsrail'de telefonla tehdit edildiğini açıklayan Öztürk, "Kısa süreli bir panik yaşadım" dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.10.2023 - 10:59

Olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Fulya Öztürk, tehdit telefonunun ardından büyükelçiliğe başvurduğunu ifade etti.

ÖZTÜRK, PAYLAŞIMINDA ŞU İFADELERİ KULLANDI:

“Arkadaşlar Önemli bir konu var. Ben İsrail’de İsrail hattı kullanıyorum. Beni az önce “02-21” sadece bu 4 rakamlı numaradan aradılar. Kısık sesli bir adam 'İsrail’de misin? Kendine dikkat et yine arayacağım' dedi. Telegram sayfalarında da fotoğraflarımı paylaşıyorlar. Bu ne demek?”

“BEN VE EKİP ARKADAŞLARIM GAYET İYİYİZ”

Daha sonra Gazeteci Hande Fırat'ın yayına bağlanan Öztürk, "Bu telefon tek başına bir şey ifade etmiyor olabilir ama bunun geçmişi var. İsrailli Telegram sayfalarında benim fotoğraflarımı paylaşıyorlardı. Ben bunları en başta çok önemsemedim açıkçası. Ben İsrail hattı kullanıyorum. Bunu da çok kimse bilmez açıkçası. O yüzden şaşırdım. Beni sadece rejiden arıyorlar. Başka bir numara aramıyor. Dolayısıyla bu 4 rakamlı numarayı görünce şaşırdım. Büyükelçiliği aradım hemen. Gerekli yerlerle de konuşuyorum. Şu an ben ve ekip arkadaşlarım gayet iyiyiz" dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.