Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatarasay ve Fenerbahçe finali öncesi çok çarpıcı iddia! Fenerbahçe sahaya çıkacak ama...

Galatarasay ve Fenerbahçe finali öncesi çok çarpıcı iddia! Fenerbahçe sahaya çıkacak ama...

Galatarasay ve Fenerbahçe’nin bu akşam karşı karşıya geleceği Süper Kupa finali öncesi ilginç olaylar yaşanıyor. Galatasaray tam kadro çıkmayı planlarken, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması bekleniyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 07.04.2024 - 13:25

Dev derbiye sayılı saatler kala Fenerbahçe'nin sahaya nasıl çıkacağı ve sahada nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

FENERBAHÇE 19 YAŞ ALTI TAKIMIYLA ÇIKACAK

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olayların ardından 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan tarihinde Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacak. A takım oyuncularının Süper Kupa maçını oynamak istemesine rağmen yönetimin aldığı kararın arkasında olduğu ve maça U19 takımıyla çıkma konusunda kararlı olduğu öne sürüldü.

“FENERBAHÇE DE TAM TAKIM ÇIKSIN”

Süper Kupa finaliyle ilgili açıklama yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Maçın oynanması lazım. Galip gelenin de kupayı alması lazım. Bunun dışında bir sürü senaryo konuşuluyor. Herkes bir şey söylüyor. Bunları doğru bulmuyorum. Benim takımım sahaya çıkacak. Umarım Fenerbahçe de tam takım çıksın ve galip gelen kupayı alsın” diye konuştu.

FENERBAHÇE, MAÇTAN 3 SAAT ÖNCE ŞANLIURFA'YA GELECEK

Fenerbahçe kafilesi, Süper Kupa maçı için karşılaşmadan yaklaşık 3 saat önce Şanlıurfa'ya gelecek. Son anda bir karar değişikliği olmaması halinde Fenerbahçe, Pazar günü 16.30'da İstanbul'dan kalkacak uçakla yaklaşık 18.15 dolaylarında Şanlıurfa GAP Havalimanı'na iniş yapacak. Kafilede yönetim kurulundan isimlerin de yer alması bekleniyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.