Dolar 32,2567
%-0.07
Euro 34,8432
%0.05
Altın 2.430,230
%0.22
Bist-100 10.084,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

FOX DİZİLERİNİN EN HEYECANLI SAHNELERİ 'KAMERA ARKASI'NDA!

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2021 - 13:03

“Kamera Arkası”nda bu hafta, FOX’un sevilen dizilerinin heyecan dolu sahneleri ekranlara gelecek. Birbirinden etkileyici görüntülerin yer alacağı bu bölümde, izleyiciler dizilere bir kez daha hayranlık duyacaklar.

Bunun yanında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 93. Oscar Ödülleri’ne dair önemli detaylar ve yaşanan çok özel görüntüler yakından incelenecek. Ödül töreninde öne çıkanlar, ödül kazanan isimler ve projelerle ilgili merak edilen her şey “Kamera Arkası”nda yer alacak.

Ayrıca, programın “Yakından Tanıyalım” bölümünün bu haftaki yıldızı, “Savaşçı”da Astsubay Üstçavuş İlyas karakterine hayat veren sevilen oyuncu Ali Tarık Fındık olacak. Başarılı oyuncu, oyunculuk ve özel dünyası hakkında verdiği samimi röportajı ve hiç bilinmeyen yönleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son olarak izleyiciler, “Mucize Doktor” dizisinin sevilen oyuncularından Murat Aygen’in sinema dünyasındaki favorilerini yakından tanıma şansı elde edecekler.

Bunların yanı sıra, sinema dünyasından en yeni projeler, en son haberler ve çok daha fazlası bu Cumartesi saat 12.15’te FOX’un “Kamera Arkası” programında!

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.