Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fenomen Şule Kayatürk’ün firması hakkında şok suçlama!

Fenomen Şule Kayatürk’ün firması hakkında şok suçlama!

Fenomen Şule Kayatürk’e ait güzellik merkezinden hizmet alan bir müşterinin cilt bakım sonrası hastanelik olduğu iddia edildi. Dilan Polat ve Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardından gözler takipçi sayıları milyonları geçen diğerlerine çevrilmişti.

  • İstanbul Gündemi
  • 20.11.2023 - 14:55

Masterhaber.com'dan Ercan Öztürk'ün haberine  göre, Ankara’da Şulemsi Güzellik Merkezi’nin sahibi olan Şule Kayatürk'ün sahip olduğu servet iddialar arasında, tespit edilebilen 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat bulunduğu iddia edilmişti. Aynen Dilan Polat gibi lüks yaşantısını her anını sosyal medyadan paylaşan Şulemsi’nin aynı özeni kendisinden hizmet alan müşterilerine göstermediği ortaya çıktı.

RANDEVU VERİP SONRA İPTAL EDİYORLAR!

İnternet fenomenlerine operasyon başlamadan önce ‘Şikayet var’ isimli internet sitesinde Şule Kayatürk’ün Ankara’daki merkeziyle ilgili onlarca şikayet yapıldığı ortaya çıktı. Müşterilerin en fazla şikayet ettiği konuların başında verilen randevulara sadık kalınmaması oldu. Şulemsi Güzellik Merkezi’nin çok sayıda müşterisinin randevularının yoğunluk nedeniyle iptal edildiği ileri sürüldü.

ALERJİDEN DOLAYI HASTANELİK OLDU

Şulemsi Güzellik Merkezi’nin 2022 yılı sonunda yaptığı kampanyadan yararlanan bir vatandaşın, seanslar sonrası soluğu hastanede aldığı ortaya çıktı.  Sevim A.. isimli vatandaş, 29 Ağustos 2023 tarihinde başından geçenlerle ilgili olarak, “Şulemsi Güzellik Merkezi’ne  gidip çirkin çıkıyorsunuz. Son gittiğim cilt bakım seans sonrası yüzümün ne halde geldiğini görseller ile destekleyeceğim. Acillik olup alerji serumları ve ilaçları ile ayaktayım. İki gün sonra tatile gideceğim dediğim halde bir görevli farklı protokoller uygulayıp cildim soyuldu sonrasında kızarıp şişmeye başladı. Kaşıntı dayanılmaz bir hal aldı. Doktor yüzümün halini görünce direk alerji diyerek damardan ilaçlar verdi. Bir nebze acım dindi ve kızarıklıklarım hafifledi ama hala pütür pütür suratım. Keşke akıllanıp gitmeseydi.  Önceden dümdüz olan cildim şu an pütürlü,  sivilceli gibi duruyor. Umarın tedavim işe yarar ve sağlığım tekrar yerine gelir.  En kısa sürede konuyu mahkemeye taşıyacağım. İlaçlardan kaynaklı olarak günlerim çok kötü geçti. Hala kendime gelemedim” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.