Dolar 32,2820
%0.06
Euro 34,9752
%-0.02
Altın 2.447,910
%0.07
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Eşitlik ve Adaletten Ayrılmayın”

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2015 - 11:34

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına seslenen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Şunu asla unutmayın, sorunları, yüreğinizdeki sevgi ve kendinize duyduğunuz saygıyla çözersiniz. Çalışmalarınızda eşitlik ve adaletten asla ama asla ayrılmayın” dedi.

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çalışanları için bir gece düzenledi. Geceye Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker, Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürü Aptullah Gezer, zabıta komiserleri, çalışanlar ve aileleri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Zabıta Müdürü Aptullah Gezer, özverili çalışan tüm zabıta emekçilerine teşekkür etti.

MALTEPE'NİN KALBİ SİZLERSİNİZ”

Başkan Kılıç, Maltepe'nin kalbi, atardamarları, gülen yüzleri sizlersiniz. 189 yıllık bir teşkilattan bahsediyoruz. Şunu asla unutmayın, sorunları yüreğinizdeki sevgi ve kendinize duyduğunuz saygıyla çözersiniz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışın. Kimsenin ekmeğiyle oynamayın. Sizlerden iki ricam var. Çalışmalarınızda eşitlik ve adaletten asla ama asla ayrılmayın” diye konuştu. Konuşmalar sonrası çalışanlar, Seyhan Güler ve Enver Çelik'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.