Dolar 32,2427
%0.25
Euro 35,1469
%0.16
Altın 2.464,070
%-0.15
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Erdal Albayrak ‘ÇEKSİAD’ı 6-7 aylık çalışmayla daha da ileriye taşıdık’

  • İstanbul Gündemi
  • 09.04.2022 - 12:26

Bridge Restaurat’ta gerçekleşen iftar programına; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen katıldı. İftar öncesi semazen gösterisi de yapıldı.

Abdullah Gelgeç: “ÇEKSİAD’ın Çekmeköy’e önemli hizmetleri olmuştur”

ÇEKSİAD önceki dönem Başkanı Abdullah Gelgeç, “Öncelikle Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ben ÇEKSİAD’a 2011 yılında üye oldum. Ondan sonraki süreçte de başkanlık görevini yürüttüm. ÇEKSİAD Çekmeköy için önemli bir anlam ifade eder. Derneğimiz, insanları bir araya getiriyor, insanları birbirleriyle tanıştırıyor, toplumun nabzını tutuyor. İlçemizin güzide derneklerinden bir tanesidir. Ayrıca Çekmeköy’e önemli hizmetleri olmuştur. Ayrıca Erdal Başkanımıza da bana konuşma imkanı verdiği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Erdal Albayrak: “Özverili yönetim kurulumuzla başardık”

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, “Mübarek Ramazan ayının Müslüman alemine ve tüm dünyaya barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, tuttuğunuz oruçların Allah katında kabul olmasının temenni ediyorum. Genel kurulumuzu tamamladıktan sonra ilçemizin önemli kuruluşlarını ve siyasi partileri ziyaret ettik. Akabinde kolları sıvadık. 6 yıl önce ÇEKSİAD’ı hiç bırakmamış gibi 6-7 aylık çalışmayla daha da ileriye taşıdık. Bunu da özverili yönetim kurulumuzla başardık” diye konuştu.

Yapılacak çalışmaları anlattı

“Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Albayrak, “2 ay içerisinde bin adet dergi basımı yapacağız. Ayrıca Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 23 Nisan’da ‘Benim Ailem’ konulu ilk ve ortaokullarda resim yarışması düzenleyeceğiz. Genç ÇEKSİAD ve ÇEKSİAD Akademi ile kamuoyuna açık çalışmalarımız var. Fiziki altyapısı son derece elverişli olan yeni dernek merkezimizde üye odaklı ve toplumsal eğitimlerimiz oluyor. Ayrıca üyelerimizin kaynaşması amacıyla verimli geziler ve kamplar geliştirdik. Topluma yararlı ve faydalı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İftar programında ÇEKSİAD’da görev yapanlara teşekkür plaketi verilirken, yeni üyelere ise rozetleri takıldı.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.