Dolar 32,2321
%0.09
Euro 35,0250
%0.05
Altın 2.503,570
%0.11
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dilek İmamoğlu’ndan çarpıcı Emine Erdoğan sözleri! ‘Kız çocukları için, kadınlar için...’

Dilek İmamoğlu’ndan çarpıcı Emine Erdoğan sözleri! ‘Kız çocukları için, kadınlar için...’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın kız çocuklarıyla ilgili yaptığı projeleri beğendiğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, birlikte projeler üretmek istediğini söyledi.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.04.2024 - 14:27

T24'ten Cansu Çamlıbel'e konuşan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı'nın eşi Emine Erdoğan ile ortak projeler yapmak istediğini ifade etti.

“ÇOK GÜZEL PROJELER DE YAPIYOR”

Emine Erdoğan ile iletişiminin olup olmadığına değinen İmamoğlu, “İlk Kadınlar Günü etkinliğimizde mektup geldi. Çok da güzel bir ‘teşekkür’ mektubu aldım Emine Hanım'dan. Onun dışında herhangi bir iletişimimiz olmadı. Ama bundan sonra tabii ki olur. Neden olmasın? Yine biz teklifimizi götürürüz. Birlikte olmak isterim. Emine Hanım’la birlikte projeler yapalım isterim. Çünkü kendisi de sonuçta ülkenin tanıdığı, çok değerli bir insan. Ve çok da güzel projeler de yapıyor. Kız çocukları için, kadınlar için projeler yapmak isterim kendisiyle” ifadelerini kullandı.

“BİZ BUNU EMİNE HANIM'LA BAŞARABİLİRİZ”

Emine Erdoğan ile proje yapabileceğini belirten İmamoğlu, “Sadece bir proje bile gerçekleştirsek beraber, onun bile Türkiye'deki bu gerilimli ortamı yumuşatacağını düşünüyorum. Bizim birlikteliğimiz, iletişimimiz tabii ki inanılmaz derecede iyi gelir Türkiye'ye. Zaten bu ülkedeki barışın, sükûnetin, sevgi dilinin ve birbirimizden farklı olmadığımız mesajının 86 milyonda karşılık bulması için ilk önce kadınların bunu başarması gerekiyor. Bunun yolu kadınlardan geçiyor. O yüzden kadınların daha çok ön planda olmasını istiyorum ben. Biz bunu Emine Hanım'la başarabiliriz. Noktayı koyuyorum burada” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.