Dolar 32,2269
%0.08
Euro 35,0635
%0.16
Altın 2.503,620
%0.12
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dagi’den ‘beklentinin ötesine geçen’ tasarımlar

Dagi’den ‘beklentinin ötesine geçen’ tasarımlar

Şık ve rahat giyimi kaliteyle buluşturan Dagi, bu yaz konfor sağlayan fonksiyonel özellikler ve enerjik desenlerin yer aldığı tasarımlarıyla “beklentinin ötesine geçmeye” davet ediyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 21.07.2023 - 11:03

Bu sezon da rahatlık ve şıklık arayanların tercihi olan Dagi, trendlere yön veren tasarımlarının yer aldığı birbirinden özel koleksiyonlarını modaseverlerin beğenisine sunuyor.

FARKLI DOKULARIN DANSI

Son yıllarda plaj giyim koleksiyonlarında sıklıkla tercih edilen krinkıl kumaşlar, parlak dokularda birleşerek sade ve gösterişli formların birlikteliğinden oluşan zıt kutupların uyumunu sergiliyor. Baskılı ve düz desenlerin bir arada kullanımı ise koleksiyona farklı bir ahenk katıyor.

ÇEVİK VE ATLETİK

Aktif yaşamın sınır tanımayan özgürlüğünden yaz aylarında da vazgeçemeyen erkeklerin tercihi bu sezon atletik yüzme şortları oluyor. Dagi atletik yüzme şortları hareket kabiliyetini desteklemek için özel olarak tasarlanan kesimleri ve teknik kumaşlarıyla plajların en iyi yüzücülerinin olmazsa olmazı haline geliyor. Hızlı kuruma ve terletmeme özellikleriyle konfor sağlayan özel kumaşlar beklentinin ötesine geçiyor.

DOĞANIN MACERACI ÇOCUKLARINA

Her zaman her yerde rahatlık diyenlerin favorisi kargo pantolonlar, Dagi’nin sihirli dokunuşuyla Plaj Giyim Koleksiyonu’nda yeniden hayat buluyor. Su geçirmeyen dokusuyla plajda kullanım kolaylığı sağlayan şortlarda kontrast renkler ve tona ton renkler ön plana çıkıyor.

RENKLERİN UYUMU

Doğal keten dokusuyla yaz sıcaklarında nefes aldıran gömlek ve şort takımlar, kontrast renklerle birleştirilmiş çizgili desenleriyle genç Dagi’lilerin tercihi oluyor. Koleksiyonda pastel renkleri doğal tonlar tamamlıyor.

RETRO ŞORT MODASI

Kısalan paça boylarıyla 60’lı yılların plaj modasına selam veren retro deniz şortları, renkli biye detaylarıyla öne çıkıyor. Koleksiyonda kullanılan retro ve geometrik desenler ise nostaljik tasarımları destekliyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.