Dolar 32,2169
%-0.19
Euro 34,7731
%-0.15
Altın 2.431,260
%0.26
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

CHP BAĞCILAR’DA DURMAK YOK

  • İstanbul Gündemi
  • 10.05.2021 - 14:26

İlçe Başkanı Av. Murat İmrek önderliğinde yardım kampanyaları ve ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP Bağcılar, vatandaş ile yakın teması koruyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da destek verdiği kampanyada CHP İlçe Başkanlığı hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik kitap dağıttı. Binlerce kitabı vatandaş ile buluşturan kampanya, herkesten alkış aldı.

Diğer yandan İlçe Başkanı Av. Murat İmrek ve ilçe yöneticileri, İlçe Kadın Kolu Başkanı Belgin Solmaz, Kirazlı Mahallesi Birim Başkanı Ateş Dikmetaş, kapanma döneminde çalışan işçiler ile de bir araya geldi. Vatandaşlara Kadir Gecesi münasebeti ile kandil simidi dağıtan ilçe teşkilatı, işçilerin ve vatandaşların dertlerini dinledi.

CHP Bağcılar, Anneler Günü’nde de boş durmadı. İlçe Başkanı Av. Murat İmrek, Kadın Kolu Başkanı Belgin Solaz, Çınar Mahallesi Birim Başkanı Suna Atik, Kemalpaşa Mahallesi Birim Başkanı Önder Korkmaz, Demirkapı Mahallesi Birim Başkanı Soner Zeydan, Kirazlı Mahallesi Birim Başkanı Ateş Dikmetaş, İnönü Mahallesi Birim Başkanı İbrahim Gültekin ve partililer, ilçede ikamet eden şehit annelerini ve eski Kadın Kolu Başkanı Saadet Ekinci’yi anneler günü münasebeti ile ziyaret etti. 

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.