Dolar 32,2329
%0.1
Euro 35,0746
%0.19
Altın 2.526,670
%1.04
Bist-100 10.741,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çekmeköy Belediyesi’nden öğrencilere 7 bin TL eğitim desteği

Çekmeköy Belediyesi’nden öğrencilere 7 bin TL eğitim desteği

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki öğrencilere eğitim alanında desteklerini sürdürüyor. Devlet, özel ve vakıf üniversitesi fark etmeksizin üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere 7 bin TL eğitim desteği veriliyor.

  • İstanbul Gündemi
  • 01.09.2023 - 09:17

Çekmeköy Belediyesi eğitim-öğretim dönemi boyunca; üniversiteye hazırlık kursları, dijital kütüphane, dijital soru bankası Pakodemy, Açık Fikir Platformu, kütüphaneler, mezuniyet törenleri, kırtasiye malzemesi desteği, tercih ve rehberlik merkezi gibi hizmetlerle öğrencilerin yanında oluyor.

“EĞİTİM DESTEĞİMİZİ 7 BİN TL’YE YÜKSELTTİK”

Öğrencilere eğitim hayatında başarılar dileyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemiz kurulduğu günden bu güne eğitime alanında desteğimizi güçlü bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Yıl içerisinde gençlerimiz ile genç mikrofon ve bayrak törenlerinden bir araya gelerek sohbetler gerçekleştiriyoruz. Üniversiteye hazırlıkta kütüphanelerimiz, dijital soru bankamız ile sınav sonrasında da tercih ve rehberlik merkezimiz ile gençlerimizin geleceğine atacağı yeni adımlarında yanlarında olduk. Bu yıl, geçen yıl bin TL olarak verdiğimiz eğitim desteğimizi 7 bin TL’ye yükselttik. Üniversiteye başlayacak gençlerimize yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.