Dolar 32,2678
%0.08
Euro 34,7798
%-0.06
Altın 2.451,340
%0.78
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Bosna Hersek'ten Gelen Öğrenciler Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri`nde Ağırlandı

  • İstanbul Gündemi
  • 04.05.2015 - 23:17

Ümraniye Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın misafiri olarak Bosna Hersek'ten gelen öğrencileri, Tantavi Sosyal Tesisleri`nde ağırladı.

Ümraniye Belediyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın misafiri olarak Bosna Hersek'ten gelen öğrenciler için Tantavi Sosyal Tesisleri'nde bir program düzenledi. Programa, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Bosna Hersek Dini Eğitim Daire Başkanı Nezir Haliloviç, öğretmenler ve çok sayıda Bosnalı öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bosna Hersek Dini Eğitim Daire Başkanı Nezir Haliloviç; Bu güzel gezimizin, bu güzel insanlarla taçlandırılması bizi gerçekten onurlandırdı. Onların nezdinde ne kadar değerli olduğumuzu bize bir kez daha gösterdiler. Temsilcisi olduğum Bosna Hersek İslam Birliği Kurumu adına, kendi adıma, öğretmenlerim ve öğrencilerim adına Türkiye'de de Müslüman kardeşlerimizin olduğunu bize hatırlatan belediyelerimize ve müftülüklerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın misafiri olarak Bosna Hersek'ten ülkemize teşrif eden misafirlere hoş geldiniz diyerek söze başlayan Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk; Biz Müslümanlar, kardeşiz! Coğrafi engellerden dolayı birbirimize uzak düşsek de, gönüllerimiz bir! Ülkemize geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Hasan Can'ı, onun şahsında Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir'i tebrik ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, İstanbul'un önemine değinerek Ümraniye ilçesinden ve kardeş şehirlerden bahsetti. Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir konuşmasına şu şekilde devam etti: Kardeş belediyeler olan StariGrad ve Fojnica'dan birçok misafirimizi Ümraniye'de ağırladık. Bunun yanı sıra 3 hafta önce engelli Şampiyon Bosnalı Voleybol takımını da misafir ettik" dedi.

Fojnica'da yapılan faaliyetlere de değinen Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir; "Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gezinizin başarılı ve faydalı olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından Bosnalı öğrenciler dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.