Dolar 32,2781
%0.01
Euro 35,0331
%-0.15
Altın 2.474,330
%0.33
Bist-100 10.547,00
%2.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEYHUDER İSTANBUL`DAKİ KONYALI İL VE İLÇE DERNEK BAŞKANLARINI AĞIRLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 23.11.2014 - 23:41

BEYHUDER İSTANBUL`DAKİ KONYALI İL VE İLÇE DERNEK BAŞKANLARINI AĞIRLADI

Kısa adı Beyhuder olan Beyşehir Hüyük Derebucak Çevresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul`daki Konyalı İl ve İlçe Dernek Başkanlarını istişare ve tanışma amaçlı Bakırköy`deki dernek merkezinde kahvaltıda bir araya getirdi.

Toplantıya Konyalılar Dernek Başkanı Kudret Fikirli, Konsiad Başkanı Abdullah Başcı, halkapınar Dernek Başkanı Ali İçöz, Genç Konsiad Başkanı Mustafa Yıldırır, Çumra Dernek Başkanı Mustafa Toksöz, Konya Ereğlililer Dernek Başkanı Murat Başol, Karapınarlılar Dernek Başkanı Bahri Özdinç, Konyalılar Vakfı Başkanı Mustafa Birim, Konyalılar Vakfı Müdürü Halil Kasaboğlu, Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksu, konya Karapınar Çevre Köyleri Dernek Başkanı Bahri Orhan, Konyalı Kamu Çalışanları Dernek Başkanı Suat Sakarya, Konyalılar Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Güven, Beyhuder Başkanı Şükrü Karagül ve yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda Konya kültürünün tanıtımı ile Ermenek Kömür Ocağı nedeniyle mağdur olanlara yardım yapılması hususu görüşüldü. Daha sık bir araya gelmenin faydaları dile getirilerek çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.