Dolar 32,1942
%-0.02
Euro 34,9928
%-0.04
Altın 2.516,330
%0.63
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ TÜRKİYE OMURİLİK FELÇLİLERİ DERNEĞİ İLE İŞ BİRLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

  • İstanbul Gündemi
  • 07.10.2020 - 12:20

Beşiktaş Belediyesi, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile anlamlı bir projeye imza attı. Beşiktaş ilçe sınırları dâhilinde kaynağında ayrı biriktirilen pet şişe kapakları toplanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere akülü tekerlekli sandalye, manuel tekerlekli sandalye (çocuk ve yetişkin), klozetli tekerlekli sandalye ve ama bastonu temin edilecek.  “Engelleri geride bırak, Beşiktaş’ta iyiliğe kapak at” mottosu ile hayata geçirilen kampanya ile bir nebze de olsa dezavantajlı vatandaşların yaşamı biraz daha kolaylaşacak.

 

Protokol Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş’ın imzalarıyla belediye binasında imzalanan törenle hayata geçti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, anlamlı proje hakkında, “Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile Beşiktaş Belediyesi olarak iş birliği protokolümüzü imzaladık ve desteğimizi kurumsal düzeye taşıdık. TOFD Genel Başkanı Sayın Ramazan Baş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ açıklamasında bulundu.

 

Proje’nin içeriği “Mavi Kapak Toplama Kampanyası” olarak bilinse de biriktirilen kapakların renginin mutlaka mavi olması gerekmiyor. Tüm renklerden plastik kapaklar biriktirilerek kampanyaya dahil olunuyor. Protokole istinaden, engelli ekipmanlarının temini için; sağlık raporu, kimlik fotokopisi, ikametgâh, fakirlik belgesi ve iletişim bilgileri gerekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.