Dolar 32,2066
%0.01
Euro 35,0486
%0.12
Altın 2.528,380
%1.11
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bertuğ Yıldırım rekor bedelle Avrupa’ya gitti

Bertuğ Yıldırım rekor bedelle Avrupa’ya gitti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’un genç golcüsü Bertuğ Yıldırım, Fransa’nın güçlü ekiplerinden Rennes’e transfer oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.08.2023 - 13:27
  • Güncelleme: 30.08.2023 - 13:30

Sarıyer Spor Kulübü altyapısından yetişerek Hatayspor’a transfer olan ve gösterdiği performansla birçok takımın radarına giren Bertuğ Yıldırım, Fransa’nın Rennes ekibi ile sözleşme imzaladı.

5 YILLIĞINA İMZA ATTI

Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Bertuğ Yıldırım'ı transfer ettiğini resmen açıkladı. Transferle ilgili yapılan duyuruda 21 yaşındaki forvetle 5 yıllık mukavele imzalandığı aktarıldı. Hatayspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanması bekleniyor. Bu bedel Hatayspor'un kulüp rekoru olarak tarihe geçti.

“AVRUPA LİGİ'NDE OYNAMA FİKRİ ÇOK HEYECAN VERİCİ”

Rennes ile sözleşme imzalayan Bertuğ Yıldırım açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Rennes'in projesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Şehir ve tesislerle ilgili ilk izlenimlerim çok iyi. Takım harika bir sezon geçirdi ve umarım bu yıl bir adım daha ileri gider. Yeni arkadaşlarımı tanımak için sabırsızlanıyorum. Hem entegrasyonum hem de personel konusunda onlara güvenebileceğimi şimdiden biliyorum. Yeni renklerimle yola çıkacağım için heyecanlıyım. İmza atmadan önce Doğan Alemdar'la konuştum ve bana takım ve şehir hakkında çok iyi şeyler söyledi. Rekabetçi bir ruha sahip olduğumu düşünüyorum. Sahaya her çıktığımda elimden gelenin en iyisini yapmak ve takım için savaşmak istiyorum. Ligue 1'in zor olduğunu, güçlü olduğunu ve hızlı oynandığını biliyorum. Rennes'e de bu yüzden katıldım, bu ligde mücadele edebileceğimi kanıtlamak için. Etrafım ünlü oyuncularla çevrili olacak ve ilerleyebilmem için bana iyi bakılacak. Avrupa Ligi'nde oynama fikri de çok heyecan verici" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.