Dolar 32,2066
%0.01
Euro 35,0486
%0.12
Altın 2.528,380
%1.11
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şeyma Döğücü Sancaktepelilerin hayalini gerçekleştirmeyi sürdürüyor

Başkan Şeyma Döğücü Sancaktepelilerin hayalini gerçekleştirmeyi sürdürüyor

Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşanan tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abdurrahmangazi, Akpınar, Eyüp Sultan, Fatih, Mevlana, Osmangazi, Veysel Karani, Yenidoğan ve Yunus Emre Mahallelerinde yaşayan 82 vatandaş tapularına kavuştu.

  • İstanbul Gündemi
  • 08.03.2024 - 16:27
  • Güncelleme: 08.03.2024 - 17:23

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve hak sahibi ailelerin katıldığı programda sorunun çözüme kavuşmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşayan aileler düzenlenen törenle tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

“HER ŞEY SİZLERİN HUZURLA YAŞAYACAĞI BİR SANCAKTEPE İÇİN”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunun altını çizerek, “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarf ettik. Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün 120 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek.. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak. Tapu sorunu yaşayan komşularımızın problemlerini çözüme kavuşturarak tapularını teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her şey sizlerin huzurla yaşayacağı bir Sancaktepe için” şeklinde konuştu.

 Tapu dağıtım töreninin ardından Başkan Döğücü mülk sahipleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek hepsine hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.