Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Rıza Akpolat’tan yeni bir rekor! Belediye Meclisi’nin tamamı....

Başkan Rıza Akpolat’tan yeni bir rekor! Belediye Meclisi’nin tamamı....

Yerel seçimlerde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a rakip olan 21 belediye başkan adayına rağmen, Beşiktaş Belediye Meclisi’nde 31 üyenin tamamı CHP’nin oldu. Böylece SHP döneminden sonraki CHP’de Beşiktaş’ta ilk tulum çıkarılan dönem Rıza Akpolat’ın belediye başkanlığı yaptığı dönem oldu.

  • İstanbul Gündemi
  • 02.04.2024 - 15:24

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun en fazla oy aldığı ilçe yine Beşiktaş oldu. Bir önceki seçimde de Ekrem İmamoğlu’na en fazla oy çıkan semt olan Beşiktaş’ta bu seçimde oyların yüzde 82’si İmamoğlu’na verildi.

RIZA AKPOLAT: “EKREM BAŞKANIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRDİK”

Beşiktaş Belediyesi’nde İmamoğlu gibi 2. dönemi başlayan Başkan Rıza Akpolat, “Değerli komşularım, bugünü çok bekledik ve arzuladık. Bugünün hayallerini kurduk. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Ekrem Başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik. Cumartesi günü Beşiktaş’ta yaptığımız son mitingde Ekrem Başkanımıza rekor bir oyla destek olacağız dedik. 2019 ‘da rekor bir oyla buradan Ekrem Başkanımızı göndermiştik. Bu seçimde ise yeni bir rekorla %82’yle Ekrem Başkanımızı uğurladık. Bu meydan çok büyük ve tarihe tanıklık etmiş bir meydan. Bu meydandan çok yiğitleri gönderdik mücadeleye.  Barbaros Hayrettinleri gönderdik. Akaretlerdeki evinden çıkıp Kartal İstimbotuna binip Bandırma Vapuruna geçen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gönderdik bu meydandan. Beşiktaş’tan yaktığımız kıvılcım İstanbul’u aydınlattı ve şimdi Tüm Türkiye’yi sardı ve kızıla boyadı” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.