Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Oktay Aksu: ‘Emek, birlik ve dayanışma günü 1 Mayıs kutlu olsun’

Başkan Oktay Aksu: ‘Emek, birlik ve dayanışma günü 1 Mayıs kutlu olsun’

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek, Birlik ve Dayanışma Günü için yayımladığı yazılı kutlama mesajında, “Hep birlikte, daha adil bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz. Yaşasın 1 Mayıs” dedi.

  • İstanbul Gündemi
  • 30.04.2024 - 18:40

Emeğin dünyadaki en kutsal olgu olduğunu vurgulayan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Sağlık, huzur ve adalet dolu bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.

OKTAY AKSU: “ADALETİN VE EŞİTLİĞİN ZAFERİ İÇİN ATILMIŞ OLAĞANÜSTÜ BİR ADIMDIR”

Başkan Aksu, 1 Mayıs Emek, Birlik ve Dayanışma Günü için yayımladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Emekçi Dostlarım, sevgili komşularım! Yarın emeğin yüceliğini hatırlatan çok özel bir günü kutlayacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı. Sabahın ilk ışıklarıyla uyanan, soluk soluğa geçen mesai sonunda evlerine dönen işçilerimizin, çocuklarına daha iyi bir yarın bırakabilmek için döktüğü her alın teri ülkemiz geleceğine mirasıdır. Omuz omuza verilen her mücadele, toplum olarak birbirimize olan bağlılığımızı ve dayanışmamızı güçlendiriyor. Her bir çekiç sesi, her bir makinenin ritmi, geleceğe dair umutlarımızın melodisini oluşturuyor. Yolu dikenlerle dolu bir mücadele verildi. Ancak unutmayınız ki, zorluklarla dolu bu yolda verilen her bir mücadele, gösterilen her çaba adaletin ve eşitliğin zaferi için atılmış olağanüstü bir adımdır.”

“YAŞASIN 1 MAYIS, YAŞASIN EMEK VE DAYANIŞMANIN BAYRAMI”

“Biliyorum, sözler ne kadar içten olursa olsun, değerli emekçilerimizin hakkını ödeyemez. Yaşadığımız pandemi dönemi bunun en anlamlı örneği oldu. Yaşamın olağan akışının devam etmesi için hayatlarını ortaya koyan emekçilerimizi asla unutmayacağız. Alın teri ve fedakârlık bu şehri yaşanabilir kılan en büyük değerdir. Bu nedenle bizler de daha adil, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışacağız. Çünkü her emekçinin, insanca yaşayabileceği bir ücret ve huzurlu bir çalışma ortamı en doğal hakkıdır.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, tüm işçi ve emekçi dostlarımızın haklarının her daim savunucusu olacağımızın sözünü veriyorum. Sevgili emekçi kardeşlerim! Bu bayram, sizlerin; alın terinizin, umutlarınızın bayramı. Hep birlikte, daha adil bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz. Sağlık, huzur ve adalet dolu bir gelecek diliyorum. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın emek ve dayanışmanın bayramı.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.