Dolar 32,2781
%0.01
Euro 35,0331
%-0.15
Altın 2.474,330
%0.33
Bist-100 10.547,00
%2.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

Başkan Kurşun’a Rize’de büyük ilgi

  • İstanbul Gündemi
  • 01.05.2022 - 16:02

Kısa bir süre önce Sıla-i Rahim Anadolu Ziyaretleri kapsamında başlayan çalışmalarda, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve Yönetim Kurulunu temsil eden bir grup, Sivas ve Erzincan’ın köylerini ziyaret etmişlerdi. O günlerde çıkan yangın üzerine ziyaretini yarında keserek yangın bölgelerine geçen Kurşun ve yönetim kurulu, daha sonra sel felaketinde ağır hasara uğrayan Bartın, Sinop ve Kastamonu’nun ilçelerinde yardım çalışmalarında bulundu.

Birçok belediye başkanını ziyaret etti

Ziyaretlerine Rize’nin ilçe ve köyleri ile devam eden AK Parti Sarıyer Başkanı Kurşun, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ile görüştü, Yiğitler köyünde Şehit Murat Kabil‘in kabrini ziyaret etti, Yiğitler köyü ve Erenköy köyünde vatandaşlarla hasbihal etti. Ardından Yemişlik Köyü Muhtarı Sultan Koç ve Cami İmamı Aziz Canım‘ı ziyaret eden AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı, Yemişlik Köyünde vatandaşlarla sohbet etti.

“Rizeli kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum”

Son olarak Elmalı Köyü Muhtarı Mehmet Salih İşyar‘ı ziyaret edip, köy meydanında Elmalı sakinleriyle buluşan Halil İbrahim Kurşun ve ekibi, iftarda Elmalı köyünün misafiri oldu. Kurşun, “Geçtiğimiz sene İstanbul’un incisi Sarıyer’den yola çıkarak, Anadolu’nun bağrına yaptığımız ziyaretleri bazı afetler nedeni ile yarıda bırakmak zorunda kalmıştık. Bu sene kaldığımız yerden devam ettiğimiz Sıla-i Rahimimizde güzel Rize’mizin İlçe ve köylerindeki hemşerilerimizle buluştuk. Rize‘nin güzel insanları; günümüze renk, gönlümüze muhabbet, vaktimize bereket kattılar. Dostluklarını ve samimiyetlerini bir an bile esirgemeyen tüm Rizeli kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.