Dolar 32,1927
%-0.03
Euro 35,1121
%0.3
Altın 2.515,800
%0.6
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karaçam: ‘23 Nisan, Türk Milletinin yeniden diriliş tarihidir’

Başkan Karaçam: ‘23 Nisan, Türk Milletinin yeniden diriliş tarihidir’

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “23 Nisan, Türk Milletinin ölüm kalım savaşının inanç ve vatan aşkıyla mayalandığı ve büyük zaferle neticelendiği yeniden dirilişin tarihidir” mesajını yayınladı.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.04.2024 - 14:43

“ULUSAL EGEMENLİK; HÜRRİYETİN, EŞİTLİĞİN VE ADALETİN TEMEL DAYANAĞIDIR”

“23 Nisan, necip Milletimizin ölüm kalım savaşının inanç ve vatan aşkıyla mayalandığı ve büyük zaferle neticelendiği yeniden dirilişin tarihidir. Umutları kırılmış bir milletin yeniden ayağa kalktığı çok özel bir gündür. 23 Nisan 1920 tarihi Devletimiz için sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı açısından değil, aynı zamanda halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olması bakımından da önemli bir yere sahiptir. Ulusal egemenlik; hürriyetin, eşitliğin ve adaletin temel dayanağıdır.”

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

“Muasır medeniyetlere ulaşma ve aşma hedefimizin taşıyıcısı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye'nin modern dünya ile bütünleşmesi, demokrasimizin olgunlaşması ve millet iradesinin ülkemizde hakim kılınması sürecinde önemli bir rol üstlenmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, o gün millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışının temelini atarken geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği önemin ve duyduğu güvenin bir ifadesi olarak bu günü onlara bayram olarak armağan etmiştir. Bu duygularla siz kıymetli çocuklarımıza armağan edilen ve millî iradenin her şeyin önünde olduğunun nişanesi olan bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını, muazzez şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor; dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.