Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan İsmet Yıldırım’dan minik protestoculara dondurma sürprizi!

Başkan İsmet Yıldırım’dan minik protestoculara dondurma sürprizi!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, okullarına dondurma bırakmak için gelen ve içerisinde İsrail’e destek olan markanın ürünlerinin yer aldığı kamyonu hiçbir yönlendirme olmadan protesto eden Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek, hem dondurma ikram etti hem de çeşitli hediyeler verdi.

  • İstanbul Gündemi
  • 22.04.2024 - 14:47
  • Güncelleme: 22.04.2024 - 14:55

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencileri okullarına dondurma bırakmak için gelen ve içerisinde İsrail’e destek olan markanın ürünlerinin yer aldığı kamyonu hiçbir yönlendirme olmadan protesto etmişti.

ÇOCUKLARA SÜRPRİZ YAPACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Gazze’de katil İsrail, müslümanlar üzerindeki zulmünü devam ettirirken, tüm dünyada olduğu gibi Ümraniyeli öğrencilerden de tepki geldi. Adeta insanlığa ders olacak şekilde kendi iç güdüsüyle Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencileri, okula dondurma bırakmak için gelen ve içerisinde İsrail’e destek olan markanın ürünlerinin bulunduğu kamyonu protesto etti. Öğrencilerin bu davranışı kısa sürede sosyal medyadan büyük ilgi gördü. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da kendi hesabından çocukları kutlayarak, sürpriz yapacağını açıklamıştı.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM SÖZÜNÜ TUTTU

Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu öğrencilerini haftanın ilk ders saatinde ziyaret eden Başkan İsmet Yıldırım, minik protestoculara yerli üretim dondurma dağıtarak, çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca Başkan Yıldırım, çocukların bu davranışının insanlığa örnek olduğunu söyleyerek, onlara bir de Vialand Tema Park’a götürme sözü verdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.