Dolar 32,2630
%-0.05
Euro 34,8506
%0.07
Altın 2.431,980
%0.29
Bist-100 10.087,00
%0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN EMİNMOLLAOĞLU: “GENEL MERKEZİMİZ TAKDİR EDERSE  YENİDEN ADAYIM”

  • İstanbul Gündemi
  • 07.11.2019 - 20:37

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Teşkilat Başkanı Salim Çetinkaya, Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Kahvaltıda konuşan Başkan Eminmollaoğlu, Ümraniye‘de AK Parti Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak 2001 yılında siyasete atıldığını belirterek 2004 yılından itibaren de Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını söyledi. Başkan Eminmollaoğlu yeni dönemde de AK Parti Genel Merkezi’nin takdiriyle aday göstermesi halinde ilçe başkanlığı görevine yeniden talip olacağını söyledi. Eminmollaoğlu, ‘‘Biz de görev talep edilmez verilir. Bizim düsturumuz budur. Davanın bu kısmında bize görev düşerse biz onu yapmaya gayret gösteririz.’’ dedi.

EMİNMOLLAOĞLU: ‘‘BAŞKAN YILDIRIM’LA UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ’’

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile uyum içinde çalıştıkların söyleyen Eminmollaoğlu, ‘‘Aynen Hasan Başkanla olduğu gibi İsmet Başkanımızla da koordinemiz devam ediyor. Biz şuna bakıyoruz İsmet Yıldırım bey de Mahmut Eminmollaoğlu da gelip geçicidir. Bu bir davadır. Biz Belediye Başkanımızla birlikte hizmeti Ümraniye’de ne kadar yükseğe taşırız onun derdindeyiz. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) koordinesinde bize verilen görevleri eksiksiz yerine getirdik. Seçim zamanında çok ciddi çalışmalar yapıldı. Allah’a şükür bir sıkıntımız yok, Hasan Başkanla nasıl çalışıyorsak İsmet Başkanla da aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Sayın Hasan Can’ın farklı Sayın İsmet Yıldırım’ın farklı. Bu bir davadır, isimler gelip geçicidir.” dedi.

Yerel basınla daha sık biraya geleceklerini kaydeden Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, ‘‘Yaklaşık 2,5 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapıyorum. 1 yılda üç seçim geçirdik ve çok yoğun bir şekilde çalıştık. Bu süre içinde akşamları evde akşam yemeği yediğim sayı azdır. Ben istişareye çok önem veriyorum. O yüzden daha sık bir araya geleceğiz.’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.