Dolar 32,1912
%0.09
Euro 35,0939
%0.01
Altın 2.468,470
%0.03
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

BAŞKAN ÇAĞIRICI, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

  • İstanbul Gündemi
  • 18.10.2019 - 21:28

Daha güzel bir Bağcılar için el ele verdiklerini söyleyen Çağırıcı, “Muhtarlar, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktayı temsil etmektedir” dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bağcılar’daki 22 mahallenin muhtarları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen buluşmada misafirlerinin muhtarlar gününü kutlayan Çağırıcı, “Bu özel günde yaptığınız ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Muhtarlar millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktayı temsil etmektedir. Sorumluluk alanlarınızda vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olan sizler, bu konuların kuruluşlara iletilmesinde, sorunun çözülmesinde devletle vatandaş arasında bir nevi köprü vazifesi görüyorsunuz. Daha güzel bir Bağcılar için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

PROJELER VE HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ

Görüşmede mahallelerde gerçekleştirilen projeler ve hizmetler değerlendirildi. Toplantıda muhtarlar, ilçeye hizmet konusunda duyarlılığından dolayı Başkan Çağırıcı’ya teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.