Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başakşehir Çizgi Roman Okulu yılsonu sergisi kapılarını açtı

Başakşehir Çizgi Roman Okulu yılsonu sergisi kapılarını açtı

Çizgi Roman Okulu kurucusu ve eğitmeni Fehmi Demirbağ, çizgi roman eğitimi vermeye yedi yıldır devam ettiklerini ve sektöre birçok sanatçı kazandırdıklarını anlattı.

  • İstanbul Gündemi
  • 27.10.2023 - 10:51

300'den fazla sayfanın sanatseverlerin beğenisine sunulduğu Çizgi Roman Okulu bölümünü inceleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve İlçe Eğitim Müdürü Ahmet Coşkun, sanatçılarla da görüşerek beğenilerini ifade ettiler. Sergi 13 Kasım 2023 tarihine kadar Başakşehir Belediyesi Galeri Fuaye'de ziyaretlere açık olacak.

ESERLER BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Öğrencilerin çizimleri 6 ayrı kitaba dönüştü. Zehra Delice ve kızı 9 yaşındaki Deniz Delice'nin "Analı-Kızlı" adlı eseri büyük beğeni kazandı. İlçedeki Haki Aras Kız İHL öğrencileri " Hadislerin Işığında Görgü Kuralları" adlı 96 sayfalık bir kitap ortaya çıkardılar. Senanur Özvan adlı öğrenci de "Aliya İzzetbegoviç"i anlattığı çizgi romanıyla dikkat çekti. Muhammed Kılınç adlı öğrenci. İse Evliya Çelebi'nin hikayelerini çizgi romana dönüştürdü. Karma eserlerin yer aldığı bir başka kitapta sergide yer alan eserler arasındaydı. Hatice Kübra Avincan'ın renkli hazırladığı "Görgü kuralları adlı eser de izleyicileri etkiledi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.